Maxcom – MM428 BB black

1.590 ден

SKU: 5908235973630

Опис

Технички Карактеристики

Време на мирување : 240 h

Време на зборување: 5 h

Димензии: 116X54X13 mm

Батерија : 800 mAh

Тежина: 78 g

Слични производи