Дознајте
повеќе

Дознајте
повеќе

Антариас е фирма основана во 1997 година од основачот и сопственик м-р Габриела Кулебанова, која успешно постои и работи во областа на телекомуникациите. Уште од самите почетоци обезбедува услуги од областа на мобилната телефонија, мобилни апарати, таблети, дополнителна опрема и аксесоари и друга трговија.

Антариас како докажана компанија со долгогодишно искуство нуди широко портфолио на производи и услуги за сите резиденцијални и бизнис корисници. Со својот позитивен имиџ и континуиран раст и развој Антариас од 2007 година станува партнер на А1 Македонија и покрај продажбата ги обезбедува сите услуги на операторот на највисоко ниво.

+0
Задоволни корисници
+0
Врвни производи
+0
Години традиција
+0
Врвни партнери

Антариас со своето долгогодишно функционирање на пазарот во полето на телекомуникациите и услугите станува успешен соработник и овластен дилер за реномирани европски брендови од оваа област. На територијата на Република Северна Македонија ние сме присутни со 13 сопствени продажни салони и неколку салони на партнерски фирми кои успешно долги години соработуваат со нашата фирма и работат под брендот Антариас.

Нашата референтна листа сведочи за големиот број соработници:

Македонски Телеком АД, Нептун Македонија ДОО, Симпо, ТопТрејд, Дрисла, Каза Италија Новартис Фарма Сервисес, Греемак Гроуп, Уника Осигурување, Комунална Хигиена и др.

Водени од целта, на нашите корисници да им обезбедиме врвни производи и услуги, нашите намери и желби се да продолжиме да ја градиме и прошируваме соработката со нашите корисници но и да ја зачуваме нивната досегашна доверба и лојалност.

Посетете не и ќе се уверите зошто нашето лого е “ПРВ МЕЃУ ПРВИТЕ “…