Добредојдовте на
antarias.mk

Добредојдовте на
antarias.mk

ОВЛАСТЕН ПАРТНЕР НА
А1 МАКЕДОНИЈА

МОБИЛНИ
ТЕЛЕФОНИ

КОМПЈУТЕРИ И
ОПРЕМА

ГАРМИН
ЧАСОВНИЦИ

ГАЛАНТЕРИЈА
И АКСЕСОАРИ

Најдобрите производи за дома и за во канцеларија!

За да ги задоволи потребите на сите типови корисници, од индивидуални потрошувачи до деловни корисници, Антариас служи како почетна точка на купување за сите кои бараат висококвалитетни технолошки уреди и додатоци.

Огромен избор на продукти

Антариас обезбедува широк асортиман на производи, грижејќи се за секоj корисник да има по нешто, без оглед на нивните технолошки барања или преференции.

Техничка поддршка

Со посветената техничка поддршка, клиентите можат да се потпрат на брза и професионална помош притоа обезбедувајќи непречено решавање на проблемот или дефектот.

Сертифицирани продукти

За да им обезбедиме на клиентите секогаш да ги добиваат само најдобрите производи, кај нас постојано се врши прецизна селекција на производите внимавајќи да ги исполнат сите стандарди!

Бидете дел од нашето семејство!

Зачленете се на нашиот е-Билтен и бидете први кои
ќе ги добивате најновите промоции и известувања!

SM-A137F/DSN

Samsung Galaxy A13

Проширете го Вашиот поглед на 6,6 инчниот Infinity-V дисплеј на Galaxy A13 и добијте поголема слика за она што ви недостигаше. Со FHD+ технологијата, Вашата секојдневна содржина исто така ќе изгледа остра, јасна и чиста.

010-02648-50

Garmin MARQ Athlete (Gen 2)

Опремен со најсовремени алатки и прецизност, часовникот Garmin MARQ Athlete (Gen 2) Performance Edition е повеќе од само следење, туку е вистински придружник на перформансите.

Антариас Ви
препорачува

Антариас Ви
препорачува

Широк асортиман на оригинални производи

Безбедно плаќање преку електронски терминал

Едноставна и брза замена или враќање на робата

Брза и навремена достава низ целата држава