Maxcom – MM142 – Black

1.650 ден

SKU: 5908235974453

Опис

Технички Карактеристики

Меморија: 32 GB

Камера: 0.3Mpix

Време на мирување: 280 h

Време на разговор: 7h

Димензии: 123X52X14 mm

Батерија : 800 mAh

Тежина: 81 g

Слични производи